Skip Navigation
Post | December 2022 | Nieuws | 1 min read

Aanmelding Nationale Vrijwilligersprijzen 2023 van start

Aanmelding Nationale Vrijwilligersprijzen 2023 van start

Alle vrijwilligersorganisaties van Nederland meedingen naar de Nationale Vrijwilligersprijzen 2023. Ze zijn op zoek naar de typische verhalen die bij vrijwilligerswerk horen. Verhalen die raken en mensen aangrijpen. Organisaties kunnen tot 28 februari aanmelden.


Wat kunnen vrijwilligersorganisaties winnen?

Naast de hoofdprijs van 15.000 euro, krijgen zes genomineerden een professionele reportage of videoportret. Vrijwilligers van de organisatie nemen presentator Bas Westerweel mee op pad langs de verhalen die zo kenmerkend zijn voor hun vrijwilligerswerk. En die raken! Van de zes genomineerden krijgen er vijf naast het videoportret ook een geldbedrag van 2.000 euro en één de hoofdprijs van 15.000 euro. Maar liefst 80 inzendingen maken kans op 750 euro.


Meedoen??

Aanmelden gaat met een korte vlog over het vrijwilligerswerk van maximaal 1 minuut. De vlog moet gaan over wat aangrijpt in het vrijwilligerswerk. Wat maakt het zo mooi? Waar krijgen ze zelf kippenvel van? Er is een format te downloaden voor een goeie vlog waarin deelnemers stap voor stap worden meegenomen. Kan niet fout gaan. Het format is te downloaden op www.vrijwilligersprijzen.nl.


Organisaties kunnen nog meedoen aan de ‘Vloggen doe je zo workshop’ op woensdag 11 januari van 15.00-17.00 uur live in Utrecht, of op woensdag 18 januari van 20.00-22.00 uur online. De workshops zijn gratis. Meld je aan voor de live-sessie op 11 januari of de online-sessie op 18 januari.


Duurzaam waarderen 😉

Naast dat vrijwilligersorganisaties kans maken op prijzen en of een mooie film, inspireren zij duizenden anderen om ook vrijwilligerswerk te doen. Ze kunnen de vlog ook gebruiken op hun eigen website en sociale media! Goede kans dat ze er ook nog nieuwe vrijwilligers mee krijgen!


Simpele aanmelding

Hoe organisaties zich kunnen aanmelden (kan ook via Whatsapp!), lees je op www.vrijwilligersprijzen.nl. Vanaf vandaag staat de lijn open. Meedoen was nog nooit zo simpel.


Leuk weetje: ook bedrijven kunnen meedoen met hun medewerkersvrijwilligerswerk!

Share Post
Related Posts

Bijeenkomst Niet Aangeboren Hersenletsel

| Nieuws
Op 4 juli was de bijeenkomst over Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) voor vrijwilligers.

Trainer Amanda ...
See more
Vrijwilligerskalender 2023

De vrijwilligerskalender voor jouw vereniging of stichting!

| Nieuws
Download hier de vrijwilligerskalender van 2023 voor de Gemeente Apeldoorn!
See more