Zaterdag 7 oktober 2023

Kom kennismaken met organisaties tijdens de Vrijwilligersmarkt Apeldoorn 2023

Op zaterdag 7 oktober wordt voor de 5e keer de Vrijwilligersmarkt Apeldoorn georganiseerd.


Belangstellenden kunnen die middag van 13.00 tot 16.00 uur in Orpheus komen kijken op hoeveel verschillende manieren je actief kunt zijn als vrijwilliger. Je ziet en ervaart hoe divers, breed, leuk, zinvol en leerzaam vrijwilligerswerk is en kan zijn.

Ruim 75 organisaties die met vrijwilligers werken presenteren zich aan het publiek en laten zien wat je als vrijwilliger bij hen kan doen.


Vrijwilligerswerk betekent vaak dat je iets doet voor een ander, maar het kan daarnaast ook je eigen leven verrijken. Door een beetje van je tijd in te zetten, kun je jezelf verder ontwikkelen, iets betekenen voor een ander en nieuwe mensen ontmoeten. Vrijwilligerswerk doen hoeft niet altijd te betekenen dat iemand elke week op een locatie aanwezig is. Vrijwillige inzet bestaat in verschillende vormen, van incidenteel tot meerdere uren per week. Tijdens de Vrijwilligersmarkt maken de bezoekers kennis met uiteenlopende manieren om je vrijwillig in te zetten. 


Benieuwd wat organisaties jou te bieden hebben? Kom dan langs op zaterdag 7 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur in Orpheus, hoofdingang West - Soerenseweg 10 te Apeldoorn. 


De werkgroep Vrijwilligersmarkt Apeldoorn bestaat uit leden van Apeldoorn Pakt Aan, De Kap, Stichting Present, Ertoe Doen, Sportservice Apeldoorn, Sportraad Apeldoorn, Platform Coördinatoren Vrijwilligerswerk Zorg & Welzijn Apeldoorn, GIGANT en IVN Natuureducatie.

Gemeente Apeldoorn bedankt vrijwilligers tijdens Vrijwilligersmarkt

Zaterdag 7 oktober tussen 12.00-14.00 uur.

Ben jij een vrijwilliger? Iemand die Apeldoorn echt mooier, leuker en beter maakt? Dan wil de gemeente Apeldoorn jou graag bedanken met de 'vrijwilligerswaardering'. Een cadeautje omdat Apeldoorn blij is met de vrijwilligers.

Kom zaterdag 7 oktober tussen 12.00-14.00 uur naar de Vrijwilligersmarkt in Orpheus en neem daar het cadeautje in ontvangst. Er zijn 1000 vrijwilligerswaarderingen weg te geven. Op = op!

Lorem ipsum