Skip Navigation
Post | August 2023 | Nieuws | 1 min read

Commercieel talent Pakketten

Written by Esther Huizer

De Wereldwinkel Apeldoorn is een vereniging. Eén van de doelen is om Fairtrade te stimuleren o.a. door het voeren van een winkel. Ze verkopen daar originele cadeaus en heerlijke levensmiddelen uit andere culturen. De producten worden gemaakt met respect voor mens en milieu.


De Wereldwinkel wil graag zijn verkopen uitbreiden naar bedankjes bij evenementen en bruiloften maar ook actief worden in de levering van relatiegeschenken en bedrijfscadeaus. Dat willen ze doen door nieuwe klanten te werven en de relatie met bestaande klanten te onderhouden. Binnen de vereniging heeft de werkgroep Pakketten deze taak op zich genomen. Deze werkgroep mist op dit moment nog commercieel talent.

Met deze vacature zijn zij daarnaar op zoek.


Het gaat bij deze vacature om het verwerven van opdrachten bij bestaande en nieuwe klanten door het leggen en onderhouden van contacten met o.a. bedrijven en instellingen. Die zoeken ze in de gemeente Apeldoorn en directe omgeving. We bewandelen de weg van geleidelijke uitbouw zodat de spankracht van de vereniging niet in gevaar komt.

Je helpt bedrijven en instellingen bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Jouw bijdrage zorgt daarbij aan een beter inkomen en leefomstandigheden van de producenten. Jij bent de verbindende schakel tussen de Wereldwinkel en de klant en daarmee ook de adviseur die klanten bijstaat bij het samenstellen van het pakket, de keuze van het geschenk. Vanuit je kennis over de wensen van die pakket-klanten adviseer je over de gewenste samenstelling van het assortiment van de Wereldwinkel.


Kijk voor informatie/aanmelding op: Wereldwinkel Apeldoorn | Apeldoorn Pakt Aan

Share Post

Powered by Deed‌mob Tools ·
Translate content to English