Skip Navigation
Post | June 2023 | Nieuws | 1 min read

De vrijwilligerskalender voor jouw vereniging of stichting!

Vrijwilligerskalender 2023

In april 2023 tijdens de Inspiratieavond van de Bestuurdersacademie Apeldoorn heeft Rianne Burgers van Atlant de leuke en creatieve workshop 'Maak een vrijwilligerskalender!' gegeven. Ik hoor je denken... Wat is een vrijwilligerskalender?


Je kunt deze helemaal personaliseren voor jouw vrijwilligers door belangrijke activiteiten van je eigen vrijwilligersorganisatie toe te voegen op de kalender. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwjaarsborrel of andere activiteiten. Wat vind jij belangrijk voor jouw vrijwilligers? Wat is belangrijk voor jouw organisatie? Wat doe je al? Wat kan je nog doen?


Wij hebben alvast de (feest)dagen, onze trainingen en belangrijke dagen m.b.t. vrijwilligers in de Gemeente Apeldoorn ingevuld. Heb je zelf nog tips voor op de kalender die voor alle organisaties/ verenigingen/ stichtingen leuk zijn om er op te zetten? Geef het aan ons door via: [email protected].


Veel plezier met (het aanvullen van) de vrijwilligerskalender!

Share Post
Related Posts
Wil je ook graag een buurtmoestuin, een speeltuin of een kunstproject in je wijk opzetten? Of heb je een ander idee voor je buurt? Dan is het nu tijd voor actie!

Doe mee met Kern met Pit en krijg 1.000 euro!

| Nieuws
Wil je ook graag een buurtmoestuin, een speeltuin of een kunstproject in je wijk opzetten? Of heb je een ander ...
See more
Tegenwoordig kun je je makkelijker dan ooit inzetten voor doelen die je belangrijk vindt en kun je vrijwilligerswerk goed laten aansluiten op jouw agenda of locatie. De echte vraag is dus ‘waarom zou je geen vrijwilligerswerk doen?’

Waarom vrijwilligerswerk doen?

| Nieuws
Tegenwoordig kun je je makkelijker dan ooit inzetten voor doelen die je belangrijk vindt en kun je ...
See more

Interessante subsidie voor jongeren met ideeën

| Nieuws
Onderstaande bericht van Nationaal Agentschap Erasmus+ Jeugd en European Solidarity Corps delen we graag ...
See more