Skip Navigation
Post | 1 min read

De Vrijwilligersroute Apeldoorn, kom jij ook?

Written by Linda Wildenberg

Op zaterdag 30 oktober zetten maatschappelijke organisaties in Apeldoorn hun deuren open. Tijdens de ‘Vrijwilligersroute Apeldoorn’ presenteren ze zichzelf, hun activiteitenaanbod en werven ze nieuwe vrijwilligers.

 

De eerste editie van de Vrijwilligersroute gaat van start. Na een lange periode waarin vrijwilligerswerk vanwege corona vaak niet mogelijk was, zijn vrijwilligersorganisaties nu weer enthousiast van start gegaan en openen zij hun deuren voor jou!

Een eerste indruk van een organisatie krijg je het best op de eigen locatie. Sfeer proeven, de medewerkers leren kennen en misschien zelfs ook kennis maken met activiteiten en deelnemers, dat kan tijdens de Vrijwilligersroute Apeldoorn.


Een mooi programma

Met meer dan 30 organisaties heb je ruime keuze tijdens de Vrijwilligersroute! Er zijn deelnemende organisaties uit verschillende sectoren. 


Wanneer en hoe kun je aan de Vrijwilligersroute deelnemen?

Op zaterdag 30 oktober van 12.00 – 17.00 kun je jouw eigen route indelen. Doe dit bijvoorbeeld op een sector zoals Groen, Zorg, Welzijn of Cultuur. Of kies gewoon een aantal organisaties die je aanspreken, je kunt helemaal jouw eigen route samenstellen. Op de routekaart is vermeld welke organisaties meedoen en op welke locaties je hen kunt bezoeken. De routekaart is vanaf 15 oktober te bekijken en te downloaden via de site van Mensen maken Apeldoorn.

 

Ben je niet zo digitaal ingesteld of wil je zonder je smartphone op stap? Je kunt de routekaart zelf printen of bij de deelnemende organisaties vragen om een geprinte versie. Of haal hem op tijdens openingstijden bij Stimenz.


 

Ben jij erbij?

Iedereen in Apeldoorn is uitgenodigd om het vrijwilligerswerk te komen ontdekken. De organisaties zetten hun deuren open om jou te verwelkomen en je een goeie indruk te geven van het vrijwilligerswerk dat er op die locatie te doen is. Bij elke locatie krijg je een sticker, bij drie stickers kun je een gratis pannenkoek halen!

Share Post