Skip Navigation
Post | April 2023 | Bestuurdersacademie Apeldoorn | 2 min read

En de winnaars zijn....

Inspiratieavond Bestuurdersacademie Apeldoorn 

Jaarlijks organiseert Bestuurdersacademie Apeldoorn haar inspiratieavond. Dit jaar met het thema Nu tijd om te bewegen! Meer dan ooit moeten verenigingen, stichtingen of clubs in beweging komen om aan vrijwilligers te komen. Tijdens de avond konden de deelnemers een workshop volgen op op het gebied van duurzaamheid, omdenken, het flexibel inzetten van vrijwilligerswerk, meer zichtbaarheid creëren van je organisatie en het binden van (nieuwe) vrijwilligers.

De avond werd enthousiast geopend door Adèle Reiss kerngroep lid van Bestuurdersacademie Apeldoorn, wethouder Anja Prins en Patrick van Gurp, de host van de avond. Er was heel veel enthousiasme tijdens de Flashmob ingezet door de organisatie onder leiding van Patrick van Gurp. Marloes Pen en Dennis Veneklaas van Present Apeldoorn hielden een inspirerend verhaal over de flexibele vrijwilliger. .  

  

Uitblinker verkiezing 

Nieuw dit jaar was de Uitblinker verkiezing voor vrijwilligers die actief zijn bij een club, vereniging of stichting als bestuurder, coördinator of commissielid. Op dinsdag 18 april tijdens de inspiratieavond op het Gemeentehuis zijn de winnaars bekend gemaakt. In twee categorieën kon iedereen uit de gemeente Apeldoorn een kandidaat voordragen. De Uitblinker in jouw bestuur en de Uitblinker in vernieuwen. We waren erg blij verrast met het aantal genomineerden zeker voor een eerste editie van deze verkiezing. Na zwaar juryberaad bleven er zes kandidaten over, drie per categorie. Nogmaals dank aan onze vakkundige jury: Margien de Vries, Cor Klein Heerenbrink, Adèle Reiss, Marja ter Weeme en Joyce Vreeswijk, Na de keuze van de vakjury kon iedere inwoner van Apeldoorn stemmen op hun favoriet. Met 1000 stemmen waren we blij verrast! 

  

En de winnaars zijn... 

En nu dan de winnaars…. In de categorie Uitblinker in besturen is dat Eefje de Groot-Wiegers van Zero Waste Apeldoorn en in de categorie Uitblinker in vernieuwen is dat Eric Kremer van ZVV ’56 (G-voetbal). Het was een feestelijke uitreiking, met mooie prijzen zoals de Uitblinker trofee, een promotiefilmpje van de winnaars door RTV Apeldoorn en een spiegelsessie van Rabobank voor de club. De prijzen werden uitgereikt door Henk Dijkgraaf van Sportraad Apeldoorn en Barry Lagemaat van Rabobank. Eefje en Eric nogmaals hartelijk gefeliciteerd! En ook de andere genomineerden gefeliciteerd met hun nominatie. Op de website www.bestuurdersacademieapeldoorn.nl kun je zien wie dit waren.


Onze hartelijke dank gaat uit naar iedereen die ons meegeholpen heeft deze inspiratieavond mogelijk te maken. Dank aan de Gemeente Apeldoorn voor de voortreffelijke facilitering en begeleiding van de avond en natuurlijk De Sportraad en Rabobank Apeldoorn.


Het was een mooie geslaagde avond met enthousiaste sprekers en deelnemers. Tot volgend jaar! 

 

Share Post
Related Posts
Inspiratieavond Nu tijd om te bewegen!

Bestuurdersacademie Apeldoorn in het nieuws

| Bestuurdersacademie Apeldoorn
De inspiratieavond Nu tijd om te bewegen! heeft mooie media aandacht ontvangen van RTV Apeldoorn ...
See more
afscheid trainer Miriam Trommelen

Afscheid van trainer Miriam Trommelen

| Bestuurdersacademie Apeldoorn
Sinds 2019 heeft Miriam Trommelen de training 'Presenteren kun je leren' gegeven en is oud-lid van de ...
See more