Post | October 2021 | Nieuws | 1 min read

Hackaton Jongeren

Wil jij meer jongeren bij jouw organisatie betrekken? En/of heb je (veel) kennis over dit onderwerp te delen? Doe dan mee aan de Hackaton Jongeren.


Begin

 09-11-2021 om 09:00


Einde

 09-11-2021 om 12:30


Locatie

Online via Microsoft Teams

Meer jongeren in je vrijwilligersgroep zorgt voor verdieping en verbinding. Hoe doe je dat en waar vind je inspiratie en goede voorbeelden? Tijdens een hackathon brengen we allemaal mensen bij elkaar die hier kennis van hebben en zo kunnen we de kennis vergroten en voor anderen beschikbaar maken.


Wat is een hackathon?

Een hackathon is een vorm van gezamenlijk brainstormen en dat direct omzetten in resultaat. Dus de ideeën en inspiratie die we met de aanwezige mensen bij elkaar brengen, zijn aan het einde van de sessie direct voor iedereen beschikbaar en daarmee helpen we met elkaar om meer mensen bij het vrijwilligerswerk te betrekken en het vrijwilligerswerk vanuit inclusiviteit vorm te geven.


Hoe kan je meedoen?

Als dit onderwerp je aanspreekt, of je hebt (een beetje of veel) kennis over het betrekken van jongere vrijwilligers bij jouw organisatie dan zou het geweldig zijn als je mee wilt doen. Misschien ken je iemand die hier zeker bij zou moeten aansluiten. Je bent van harte welkom om tijdens deze hackathon deel te nemen. Vanuit het uitgangspunt, de kennis van de een is de inspiratie voor een ander.


Deelnemen

Wil jij deelnemen aan deze hackathon, meld je dan hier aan! Tzt ontvang je van het NOV de benodigde informatie en deelnamelink.

Share Post
Related Posts

Duizenden onmisbare vrijwilligers in Apeldoorn

| Nieuws
Duizenden onmisbare vrijwilligers in Apeldoorn
See more

Bedankt, je bent geweldig!

| Nieuws
Vandaag op 7 december, Nationale Vrijwilligers dag, zetten we graag al onze vrijwilligers in het zonnetje en ...
See more

Gelukkig zijn met autisme? Ja, dat kan! Lezing van Judith Visser

| Nieuws
Wende – autismecafé – organiseert op zaterdagmiddag 15 januari een lezing van Judith Visser in Gigant ...
See more