Skip Navigation
Post | April 2023 | MaS - Nieuws | 1 min read

Hebben jullie plek voor MaS-leerlingen tijdens projectweek 26?

Maatschappelijke Stage

De projectweek van het Christelijk Lyceum gaat in week 26 van start! De 3ejaars Mavo leerlingen zijn van maandag 26 juni t/m vrijdag 30 juni vrij van school om in deze week in 30 uur kennis te maken met vrijwilligerswerk. Hiervoor zijn we weer hard op zoek naar Maatschappelijke Stage klussen!


Kunnen jullie ondersteuning gebruiken bij activiteiten, evenementen, klusjes en/of andere taken? Dan horen we graag zo snel mogelijk of jullie voor deze projectweek een MaS-klus hebben voor één of meerdere leerlingen. Daarnaast zijn we ook altijd op zoek naar reguliere MaS plekken, buiten schooltijd!


Je kan de vacature zelf plaatsen in ons MaS-systeem (de MaS-app), je kan ons een mail sturen of dit formulier invullen zodat wij de vacature namens jullie in de MaS-app kunnen plaatsen. Klik op onderstaande knop om in te loggen in de MaS-app. Weet je je inloggegevens niet meer? Klik dan op 'Wachtwoord vergeten' of neem contact met ons op. Wil je graag eerst wat meer informatie, aangemeld worden voor de MaS-app of ideeën overleggen? Mail dan naar [email protected] of bel naar 055 - 52 70 581.


Leerling en organisatie kunnen samen overleggen hoeveel uur per dag stage wordt gelopen. Hebben jullie wel een stageplek in de betreffende projectweek, maar niet voor alle genoemde dagen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Share Post
Related Posts