Skip Navigation
Post | June 2022 | Nieuws | 1 min read

Maak kans op een bijdrage tot €5.000 van Provincie Gelderland voor groene initiatieven

Maak kans op een bijdrage tot €5.000 van Provincie Gelderland voor groene initiatieven.

Wist je al dat Voor je Buurt en Provincie Gelderland opnieuw samenwerken? Dat is goed nieuws voor groene initiatieven in Gelderland. Zij maken namelijk kans op een bijdrage tot wel €5.000 aan campagnes voor initiatieven die bijdragen aan de biodiversiteit in hun leefomgeving. Hier is te zien welke initiatiefnemers al eerder gebruik hebben gemaakt van deze mogelijkheid: crowdfundingvoornatuur.nl/gelderland, voorjebuurt.nl/gelderland, voorapeldoorn.nl/gelderland.

 

Maak kans op een bijdrage tot €5.000 van Provincie Gelderland voor groene initiatieven.

 

Wil je de buurttuin uitbreiden, een houtwal herstellen of een bijenlint aanleggen? Goed nieuws! De Provincie Gelderland draagt bij aan campagnes voor initiatieven die bijdragen aan de biodiversiteit in Gelderland.

 

Start een campagne met een bijdrage van de provincie Gelderland

Op voorapeldoorn.nl zamel je geld, hulp en/of spullen in voor jouw initiatief. Dit doe je met een (crowdfunding)campagne. Draagt jouw initiatief bij aan het vergroten van de biodiversiteit in jouw leefomgeving? Dan maak je kans op een bijdrage van de Provincie Gelderland! 


Deze bijdrage is maximaal €5.000 en maximaal 60% van je gestelde doel

Het resterende bedrag zamel je zelf in. Ga aan de slag om vrienden, buurtgenoten en mensen uit de wijk achter je plan te krijgen. Je hoeft dit niet alleen te doen, want het team van Voor Apeldoorn zal je hierbij persoonlijk begeleiden

 

Doe een aanvraag op voorapeldoorn.nl/start

Volg de stappen en vul alle informatie in over welk idee je wilt waarmaken. Ze laten je snel weten of je een bijdrage ontvangt, vaak al binnen een week! Vindt jouw initiatief buiten de gemeente Apeldoorn plaats? Dan kun je je aanmelden op het platform crowdfundingvoornatuur.nl. Ook daar staan ze voor je klaar om je te begeleiden. 


Zij denken graag met je mee en zijn bereikbaar voor vragen!

Je kunt contact opnemen via [email protected] en 020-3377055.

Share Post

Powered by Deed‌mob Tools ·
Translate content to English