Skip Navigation
Post | September 2022 | Nieuws | 1 min read

Maak kennis met organisaties tijdens de Proeverij voor Vrijwilligerswerk

Op zaterdag 1 oktober wordt voor de 4e keer de Proeverij voor Vrijwilligerswerk in Apeldoorn georganiseerd. Belangstellenden kunnen die middag van 13.00 tot 16.00 uur in Omnisport komen ‘proeven’ op hoeveel verschillende manieren je actief kunt zijn als vrijwilliger. Je ziet en ervaart hoe divers, breed, leuk, zinvol en leerzaam vrijwilligerswerk is en kan zijn. Ruim 60 organisaties presenteren zich aan het publiek en laten zien wat je als vrijwilliger bij hen kan doen.


Vrijwilligerswerk betekent vaak dat je iets doet voor een ander, maar het kan daarnaast ook je eigen leven verrijken. Door een beetje van je tijd in te zetten, kun je jezelf verder ontwikkelen, iets betekenen voor een ander en nieuwe mensen ontmoeten. Vrijwilligerswerk doen hoeft niet altijd te betekenen dat iemand elke week op een locatie aanwezig is. Vrijwillige inzet bestaat in verschillende vormen, van incidenteel tot meerdere uren per week. Tijdens de Proeverij voor Vrijwilligerswerk maken de bezoekers kennis met uiteenlopende manieren om je vrijwillig in te zetten.

 

Benieuwd wat organisaties jou te bieden hebben? Kom dan langs op zaterdag 1 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur bij Omnisport, De Voorwaarts 55, Apeldoorn.

Share Post
Related Posts

NLdoet, doe je mee?

| Nieuws
NLdoet 15 en 16 maart 2024
See more
Vrijwilligersmanagement NOC NSF

Vrijwilligersmanagement voor (sport) verenigingen NOC NSF

| Nieuws
Module Vrijwilligersmanagement voor verenigingen noc nsf
See more
Dag van de vrijwilliger, 7 december

Dag van de vrijwilliger!

| Nieuws
Dag van de vrijwilliger, 5 tips om je vrijwilligers te bedanken.
See more