Skip Navigation
Post | March 2022 | MaS - Nieuws | 2 min read

Maatschappelijke Stageplekken gezocht!

In week 20 gaan leerlingen uit het 2e jaar van vmbo/mavo van Veluws College Cortenbosch een Maatschappelijke Stage doen. De leerlingen zijn op maandag 16 en dinsdag 17 mei vrij van school en gaan in deze twee dagen kennis maken met vrijwilligerswerk.


Om te zoeken naar leuke MaS-klussen maken de leerlingen gebruik van de MaS-vacaturebank. Wij zijn daarom op zoek naar stageplekken om aan te kunnen bieden aan de leerlingen. Kun je wel wat extra handen gebruiken en wil je laten zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn? Dan horen we graag of jullie plek hebben voor één of meerdere leerlingen tijdens deze 2 dagen.

 

Je kunt de vacature zelf plaatsen in ons MaS-systeem (de MaS-app). Klik hier om in te loggen. Weet je je inloggegevens niet meer? Klik dan op 'Wachtwoord vergeten' of neem contact met ons op. Ook voor meer informatie of voor het overleggen van ideeën kun je contact met ons opnemen.


Het minimum aantal uren is 12, leerling en organisatie kunnen samen overleggen hoeveel uur per dag stage wordt gelopen. Hebben jullie wel een stageplek, maar niet voor 2 dagen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 


Hoe plaats je een vacature?

In de MaS-app ga je naar 'Vacatures' en klik je op 'Nieuwe toevoegen'. Vervolgens selecteer je bij type vacature 'Projectweek' en selecteer je de juiste projectweek. In dit geval is dat Projectweek 20. Vul alle informatie in en geef aan voor hoeveel leerlingen er plek is. De vacature wordt vervolgens toegevoegd aan de vacaturebank.


De leerlingen gaan vanaf 11 april een stageplek kiezen. Als een leerling bij jullie de stage wil doen, ontvang je automatisch bericht. Vervolgens neemt de leerling contact op om afspraken te maken.

 

Tips of meer informatie over het plaatsen van een vacature? Neem eens hier een kijkje!


Contact?

De MaS-makelaars Joannie Kooyman & Myra Pattinasarany van Apeldoorn Pakt Aan zijn bereikbaar voor alle vragen rondom de Maatschappelijke Stage. Neem contact op via [email protected] of bel naar 055 - 52 70 581.


Share Post
Related Posts