Skip Navigation
Post | November 2021 | Bestuurdersacademie Apeldoorn | 1 min read

Petra Visser nieuwe trainster PR & Communicatie

Petra Visser

Op 26 januari zal de training PR & Communicatie weer worden aangeboden. Dit keer een nieuw gezicht voor de groep, namelijk Petra Visser van Prima Content. Petra geeft al jarenlang trainingen en workshops op het gebied van communicatie. Wij stelden haar een aantal vragen.


Petra, super dat je de training PR & Communicatie in Apeldoorn wilt geven. Hoe ben je daar zo bij gekomen?

Ik werd daarvoor gevraagd door Adèle Reiss van de kerngroep van de Bestuurdersacademie met wie ik vroeger veel heb samengewerkt. Ik vind lesgeven in PR & Communicatie erg leuk om te doen, ik heb dit vaak naast mijn werk als communicatieadviseur gedaan. Ook nu geef ik regelmatig een workshop. 


Wat wil je deelnemers van de training zeker meegeven?

Eigenlijk draait het bij PR & Communicatie om je in te leven in je doelgroep. Waar heeft hij of zij interesse in, waarmee trek je de aandacht? En natuurlijk is het goed stil te staan bij waar jouw vereniging zich in onderscheidt. 


Kun je al één tip geven waar iedere vereniging of stichting iets aan heeft?

Probeer niet te veel tegelijk aan te pakken, maar ga stapje voor stapje. Bijvoorbeeld bij social media. Je hoeft echt niet op alle social media aanwezig te zijn. Waar zitten de meeste potentiële leden op? Zet je energie daar dan op in en laat de rest van de social media voor wat het is.

Share Post
Related Posts
Inspiratieavond Bestuurdersacademie Apeldoorn

Inspiratieavond Nu tijd om te bewegen!

| Bestuurdersacademie Apeldoorn
Ben je bestuurder, of anders actief binnen een vereniging of stichting of geïnteresseerd in besturen? Heb je ...
See more