Skip Navigation
Post | May 2022 | Bestuurdersacademie Apeldoorn | 1 min read

Terugblik Inspiratie-avond De kracht van besturen

Inspiratie-avond De kracht van besturen

Dinsdag 10 mei was het eindelijk zover, onze jaarlijkse inspiratieavond met viering van het 10-jarig bestaan van de Bestuurdersacademie Apeldoorn. Het was een groot succes met De vier inzichten voor bestuurders gebracht door Helder Theater en toegelicht door Tjeerd Lemstra. Na de pauze werden de deelnemers in groepjes aan het werk gezet. Mooi om de verschillende stijlen van besturen te zien bij het werken aan een casus aan de hand van deze vier inzichten en fijn om hier weer met elkaar over te kunnen discussiëren.


We hebben afscheid genomen van Anja en Tjeerd die jarenlang betrokken waren bij de Bestuurdersacademie. En Linda & Joyce stelden zich voor, zij hebben het stokje van hen overgenomen, en vertelden over de successen in het verleden en de plannen voor de toekomst.


Er is een oproep gedaan voor nieuwe Kerngroep leden. Want ook de Bestuurdersacademie kan niet zonder vrijwillige bestuurders. Lijkt het je leuk mee te denken over de bijeenkomsten van de Bestuurdersacademie en het positief profileren van bestuurderswerk? Kijk hier voor de vacature en maak een afspraak voor een kennismaking met Joyce of Linda via 055-5270581.


Bedankt! Helder theater, Tjeerd, Arjan, Rabobank, Veluws college Cortenbosch, Kerngroep van de Bestuurdersacademie en alle deelnemers voor deze gezellige en informatieve avond!

Share Post
Related Posts
Training Krachtig Besturen

Training Krachtig Besturen

| Bestuurdersacademie Apeldoorn
De training Krachtig besturen zit er weer op!
See more
kandidaten Uitblinkers

Wie is jouw Uitblinker in het bestuur?

| Bestuurdersacademie Apeldoorn
Kandidaten Uitblinkers in Jouw bestuur en in Vernieuwen
See more