Skip Navigation
Post | March 2022 | Nieuws | 1 min read

Geslaagde training Krachtig besturen

training Krachtig besturen

Donderdagavond 10 maart was de laatste avond van de training Krachtig besturen gegeven door Frank Hoes. Er was een mooie groep bestuurders van Fietmaatjes Apeldoorn, Humanitas, Wandel4daagse Apeldoorn en de Bestuurdersacademie Apeldoorn. Allemaal met het doel om het besturen krachtiger en helderder te maken. Mooi om te zien dat je ook als bestuurders veel van elkaar kunt leren en kennis kunt delen.


Frank is trainer, coach en adviseur op het gebied van leiderschap en organisatieontwikkeling. Frank krijgt er werkelijk waanzinnig veel energie van wanneer hij beweging bij mensen, groepen en organisaties realiseert. Daarom zet hij zich al 15 jaar in om directeuren, bestuurders en managers in de (semi-) publieke sector te ondersteunen bij hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.


Als bestuurder van een vereniging of stichting komt er behoorlijk wat op je af. Naast de praktische zaken van alledag wil je jouw organisatie ook toekomstbestendig maken en houden. In de training ‘Krachtig Besturen’ leer je de fijne kneepjes van het versterken van jouw bestuur en organisatie. Je leert hoe je zelf aan de basis staat van gedragen verandering en de verdere ontwikkeling van jouw bestuur of commissie.


Elk jaar organiseren we bij de Bestuurdersacademie Apeldoorn twee interactieve, inspirerende avonden waar je inzicht krijgt op jouw persoonlijke bestuursstijl en leer je deze effectiever in te zetten. Er is aandacht voor persoonlijk leiderschap, veranderstrategieën, communicatie en groepsdynamica. We behandelen diverse interventie-instrumenten om ontwikkeling en verandering te initiëren. In een veilig en prettig leerklimaat worden praktijkvoorbeelden met elkaar besproken. Hou onze website in de gaten voor nieuwe trainingsdata of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Share Post

Powered by Deed‌mob Tools ·
Translate content to English