Skip Navigation
Post | August 2023 | Nieuws | 1 min read

Vacature Sociaal werker Apeldoorn Pakt Aan: Kom jij ons team versterken?

Written by Esther Huizer

Wij zoeken per direct een

Sociaal Werker – Verenigingsondersteuner

24-32 uur per week standplaats Apeldoorn


Je komt te werken bij Apeldoorn Pakt Aan (APA), dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. APA stimuleert en verbindt het Apeldoorns vrijwilligerswerk.

Samen met partnerorganisaties wisselen we informatie uit, signaleren we waar behoeften liggen en ontwikkelen en organiseren we trainingen en evenementen om het vrijwilligerswerk in Apeldoorn te versterken.


De drie pijlers van APA zijn:

1) Matchen van vrijwilligers met organisaties/verenigingen.

2) Deskundigheidsbevordering van vrijwilligers.

3) Kennisdeling en netwerkvorming.

Kijk voor meer informatie op onze website, apeldoornpaktaan.nl


Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde! Als verenigingsondersteuner fungeer jij als verbinder voor (vrijwilligers) organisaties en vrijwilligers en geef je voorlichting/advies en ondersteuning aan vrijwilligers en aan organisaties. Je bent betrokken bij één van de stadsdelen en vanuit deze rol ben je aanspreekpunt voor alles wat met vrijwilligerswerk te maken heeft en zoek je de verbinding met professionals die werken in de wijk. Samen met het team organiseer en ontwikkel je trainingen voor de Vrijwilligersacademie en de Bestuurdersacademie en help je mee in de organisatie van de Vrijwilligersmarkt. Tot slot heb je diverse taken op het gebied van communicatie, om zichtbaar te maken waar APA voor staat en nog meer inwoners te bereiken.


Klik hier als je wilt reageren.


Share Post

Powered by Deed‌mob Tools ·
Translate content to English