Skip Navigation
Post | September 2022 | Bestuurdersacademie Apeldoorn | 1 min read

Wil jij zelf achter het stuur zitten? Kom kennismaken met de bestuurdersacademie tijdens de Proeverij voor vrijwilligerswerk

Proeverij voor Vrijwilligerswerk

Op zaterdag 1 oktober wordt voor de 4e keer de Proeverij voor Vrijwilligerswerk in Apeldoorn georganiseerd. Je kan die middag van 13.00 tot 16.00 uur in Omnisport komen ‘proeven’ op hoeveel verschillende manieren je actief kunt zijn als vrijwilliger. Je ziet en ervaart hoe divers, breed, leuk, zinvol en leerzaam vrijwilligerswerk is en kan zijn. Ruim 60 organisaties presenteren zich aan het publiek en laten zien wat je als vrijwilliger bij hen kan doen.


De Bestuurdersacademie staat ook op de Proeverij voor Vrijwilligerswerk. We staan te springen om jou ook enthousiast te krijgen voor een bestuurdersfunctie!

Vrijwilligerswerk betekent vaak dat je iets doet voor een ander, maar het kan daarnaast ook je eigen leven verrijken. Door een beetje van je tijd in te zetten, kun je jezelf verder ontwikkelen, iets betekenen voor een ander en nieuwe mensen ontmoeten. Vrijwilligerswerk doen hoeft niet altijd te betekenen dat iemand elke week op een locatie aanwezig is. Vrijwillige inzet bestaat in verschillende vormen, van incidenteel tot meerdere uren per week. Tijdens de Proeverij voor Vrijwilligerswerk maak je kennis met uiteenlopende manieren om je vrijwillig in te zetten.

 

Benieuwd wat organisaties jou te bieden hebben? Kom dan langs op zaterdag 1 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur bij Omnisport, De Voorwaarts 55, Apeldoorn.

Share Post
Related Posts
Welkom op de club

Welkom op de Club

| Bestuurdersacademie Apeldoorn
Ontdek kansen voor je vereniging om iedereen, ongeacht gender of geaardheid, zich welkom te laten voelen op de ...
See more
Linda & Joyce nieuw bij de Bestuurdersacademie

Linda & Joyce stellen zich voor

| Bestuurdersacademie Apeldoorn
Linda & Joyce nieuw bij de Bestuurdersacademie
See more