Skip Navigation
Skip Sidebar

About

Open Erf de Groote Modderkolk is located in the idyllic surroundings of Loenen (Veluwe). Take a look at this organic care farm with vegetable garden, have a drink in the tearoom or buy organic ...

WellbeingPeople with disabilitiesNature & sustainability
Share
tuiniers, hulp in de moestuin

tuiniers, hulp in de moestuin

Project role (Temporary) · 4–16 hrs/Week · Starting from 26 Jul 2021
Vrijenbergweg 24, 7371 AA Loenen, Nederland
GardeningOutdoors
WellbeingPeople with disabilitiesNature & sustainability
Unfortunately, you can no longer register for this volunteering opportunity. You can find other volunteering opportunities here.
Share Opportunity
Zorgboerderij de Groote Modderkolk
#43939
Scan me or visit en.apeldoornpaktaan.nl/o/Zorgboerderij-de-Groote-Modderkolk1/opportunities/tuiniers-hulp-in-de-moestuin/43939 to join

Contact person

Mark GerritsenAsk Mark a question

Summary

Voor de verzorging van onze moestuin (1400 m2) hebben we hulp nodig van enthousiaste groene vingers

Detailed description

Onze moestuin wordt verzorgd door onze bewoners en dagbesteders samen met hun begeleiders, onder leiding van een tuinman.

Om de tuin goed te verzorgen kunnen we hulp gebruiken bij planten, zaaien, verzorgen en oogsten van de groenten, kortom bij alles op en rond de moestuin.

Het is een prachtige plek aan de rand van het bos, de werksfeer heel goed.

Als hulp zul je meewerken op tijden dat de dagbesteders er ook zijn. De tuinman geeft leiding en plant de werkzaamheden. In overleg met hem zal de hulp de taken van de dag duidelijk krijgen.

Het is mogelijk om samen met dagbesteders aan de slag te gaan, maar dat hoeft niet. Ook dit kan in overleg en als mensen dit willen kan de begeleiding ondersteunen met informatie en handreikingen.


Door te helpen in de moestuin worden de dagbesteders ondersteund in het produceren van groenten en fruit. Het samen aan de slag gaan schept een band en doordat de moestuin er dankzij de extra hulp mooi bijligt is het een plezier voor de bewoners en gasten van het erf om er te vertoeven

What volunteers need😇 Disclosure and Barring Service

What we will provide to volunteers

💸 Reimbursement of costs🤝 Extra support

Getting there

Unfortunately, you can no longer register for this volunteering opportunity. You can find other volunteering opportunities here.
Share Opportunity

About Zorgboerderij de Groote Modderkolk

Open Erf de Groote Modderkolk is located in the idyllic surroundings of Loenen (Veluwe). Take a look at this organic care farm with vegetable garden, have a drink in the tearoom or buy organic products in the farm shop. You will also pass the deep-fat barn and fields where the Herenboeren run a cooperative farm for the production of pure and honest food.
Translate content to English