Post | April 2022 | Bestuurdersacademie Apeldoorn | 1 min read

Afscheid Tjeerd

Bedankt Tjeerd! voor 5 jaar Bestuurdersacademie.


Sinds ik in 2017 ben begonnen bij Apeldoorn Pakt Aan heb ik me gelijk mogen inzetten voor de Bestuurdersacademie. Het organiseren en bijwonen van trainingen, specials en inspiratieavonden heb ik als hele zinvolle activiteiten ervaren. Naast hetgeen vrijwilligers tijdens de avonden leerden van de deskundigen vond ik vooral de interactie onderling zo mooi. Daar ontstaan mooie verbindingen. Ik draag mijn stokje over in goede handen en wens de trainers, kerngroep en andere betrokkenen heel veel succes bij het belangrijke werk. Ik zal zijdelings nog af en toe betrokken zijn als verenigingsondersteuner Sport en Welzijn. Mijn tijd die ik in de Bestuurdersacademie stak, ga ik inzetten op het thema Gezonde Leefstijl binnen Stimenz. Maar eerst nog de Inspiratieavond, waar ik naar uitkijk. Op naar nog 10 jaar Bestuurdersacademie waarbij 'we' hopelijk een mooie bijdrage mogen leveren aan veel kwalitatieve bestuurders in de gemeente!

Share Post
Related Posts

Hulp VC Walterbosch website Bestuurdersacademie

| Bestuurdersacademie Apeldoorn
Het is al even geleden dat deze website is gelanceerd. In januari 2020 om precies te zijn. En dat heeft nooit ...
See more

Pensioen Anja Kleinendorst

| Bestuurdersacademie Apeldoorn
Na 44 jaar welzijnswerk in Apeldoorn neemt Anja Kleinendorst afscheid van Stimenz. Vanuit haar rol als ...
See more

Digitale Inspiratiesessie 'De kracht van verenigen in coronatijd'

| Bestuurdersacademie Apeldoorn
We nodigen je van harte uit voor de digitale Inspiratiesessie ‘De kracht van verenigen in coronatijd’ op ...
See more