Skip Navigation
Post | April 2022 | Bestuurdersacademie Apeldoorn | 1 min read

Afscheid Tjeerd

Afscheid Tjeerd Bestuurdersacademie

Bedankt Tjeerd! voor 5 jaar Bestuurdersacademie.


Sinds ik in 2017 ben begonnen bij Apeldoorn Pakt Aan heb ik me gelijk mogen inzetten voor de Bestuurdersacademie. Het organiseren en bijwonen van trainingen, specials en inspiratieavonden heb ik als hele zinvolle activiteiten ervaren. Naast hetgeen vrijwilligers tijdens de avonden leerden van de deskundigen vond ik vooral de interactie onderling zo mooi. Daar ontstaan mooie verbindingen. Ik draag mijn stokje over in goede handen en wens de trainers, kerngroep en andere betrokkenen heel veel succes bij het belangrijke werk. Ik zal zijdelings nog af en toe betrokken zijn als verenigingsondersteuner Sport en Welzijn. Mijn tijd die ik in de Bestuurdersacademie stak, ga ik inzetten op het thema Gezonde Leefstijl binnen Stimenz. Maar eerst nog de Inspiratieavond, waar ik naar uitkijk. Op naar nog 10 jaar Bestuurdersacademie waarbij 'we' hopelijk een mooie bijdrage mogen leveren aan veel kwalitatieve bestuurders in de gemeente!

Share Post
Related Posts

Blik op het najaarsaanbod 2019

| Bestuurdersacademie Apeldoorn
In september heeft Marc Ankersmid het najaarsaanbod afgetrapt met de training PR & Communicatie ...
See more

Netwerkborrel

| Bestuurdersacademie Apeldoorn
Bestuurdersacademie Apeldoorn trapte het seizoen 2020 dit jaar voor het eerst af met een netwerkborrel ...
See more

Online bijeenkomsten voor verenigingen en stichtingen

| Bestuurdersacademie Apeldoorn
Trainingen, de Inspiratieavond en andere bijeenkomsten, ze gaan allemaal voorlopig niet door ...
See more