Skip Navigation
Post | September 2024 | Nieuws | 2 min read

BLING, BLING, laat je inspireren door elkaar, Ferenc van Damme en Uitblinkeruitreiking

Written by Roos Korteweg

De Bestuurdersacademie Apeldoorn nodigt je van harte uit voor dé feestelijke avond op 7 november 2024, speciaal voor vrijwilligers die actief zijn in besturen, coördineren en organiseren binnen verenigingen en stichtingen. Deze bijzondere BLING BLING-editie vindt plaats in het ACEC en belooft een avond vol inspiratie, ontmoetingen en waardering te worden.


Centraal tijdens deze avond staat de uitreiking Uitblinker Trofee. Uit 24 genomineerden kiest het publiek twee winnaars in de categorieën Besturen en Vernieuwen. Zowel de winnaars als alle genomineerden worden in het zonnetje gezet.


Bij binnenkomst word je op een verrassende manier verwelkomd en kun je deelnemen aan “Op De Koffie Met” o.a.: Raboclubsupport, Platform Amateurkunst (PLAK), Zerowaste en de Sportraad. Dit is dé informele gelegenheid om te netwerken en elkaar te ontmoeten.

Daarnaast verzorgt Ferenc van Damme zijn inspirerende sessie ‘Hoe Dan?’. Ferenc is een ervaren spreker en expert op het gebied van bestuur, participatie en communicatie. Met zijn frisse en vernieuwende ideeën helpt hij verenigingen en organisaties om beter aan te sluiten bij de veranderende samenleving. Zijn sessie ‘Hoe Dan?’ is inspirerend, interactief en praktisch, met veel aandacht voor hoe verenigingen in contact kunnen blijven met een diverse groep mensen. Ferenc geeft concrete tips over hoe verenigingen ook in de toekomst relevant blijven en hoe ze mensen echt kunnen betrekken. Het belooft een avond te worden waarin je niet alleen veel leert, maar ook met nieuwe energie en ideeën naar huis gaat!


BLING, BLING! Omdat jij het verdient om te stralen op deze feestelijke avond! Ben je actief in een vrijwillig bestuur, commissie of coördineer je vrijwilligers? Kom dan samen naar Bling, Bling, hét feestje voor jou! Aanmelden kan tot 4 november via Bestuurdersacademie Apeldoorn | Apeldoorn Pakt Aan


Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Datum: 7 november 2024

Inloop: 19:00 uur

Locatie: ACEC Apeldoorn

Dresscode: a touch of Bling!


Heb je vragen met betrekking tot Bestuurdersacademie Apeldoorn? Neem dan contact op met Roos Korteweg of Linda Wildenberg via [email protected] of telefonisch op: 055-52 70 581 

Share Post

Powered by Deed‌mob Tools ·
Translate content to English