Skip Navigation
Post | April 2022 | Nieuws | 1 min read

Dat schiet lekker op zo!

Written by Tjeerd Lemstra
Positief Coachen Apeldoorn Cortenbosch

Een fanatieke vader (tevens coach) en een zoon die daar best wat last van heeft. Want je hebt fanatiek en fanatiek. In een vijf kwartier durende theatervoorstelling werden woensdagavond 13 april veel herkenbare situaties geschetst die menig aanwezige deed lachen om vervolgens geconfronteerd te denken: dat heb ik ook weleens zo gedaan. Met ook veel aandacht voor hoe het werkt als je nadenkt over je eigen gedrag.

 

Coaches, trainers, bestuurders en andere geïnteresseerden werden uitgenodigd om in het gastvrije Veluws College Cortenbosch de voorstelling met de titel 'Dat schiet lekker op zo!' te komen bekijken. Zo'n 60 aanwezigen hadden een heerlijk theateravondje. "Dit hadden veel meer mensen moeten zien", aldus één van de bezoekers. Vertegenwoordigers van meerdere verenigingen gaven aan dat ze binnen de vereniging de voorstelling ook graag willen gaan aanbieden. Mooie complimenten voor de theatergroep, die zich hiermee inzet voor het creëren van een positief sportklimaat bij sportverenigingen.

 

De voorstelling is uitgevoerd door Stichting Positief Coachen, aangeboden door de werkgroep Positieve Sportcultuur Apeldoorn en mede mogelijk gemaakt vanuit het Sport- en Beweegakkoord Apeldoorn.

Share Post
Related Posts
Vrijwilligersroute Apeldoorn

Ben jij al vrijwillig actief? Bezoek Apeldoorn Pakt Aan tijdens de Vrijwilligersroute

| Nieuws
Waar wil jij vrijwillig actief zijn? Ontdek het tijdens De Vrijwilligersroute Apeldoorn op zaterdag 30 oktober ...
See more
Eindelijk, de maatschappelijke beursvloer Apeldoorn gaat door!

Beursvloer 2021

| Nieuws
Eindelijk, de maatschappelijke beursvloer Apeldoorn gaat door!
See more
Het thema voor 2021 is ‘De moeite waard’.

Apeldoorn in Dialoog 2021! Doe je mee?

| Nieuws
Het thema voor 2021 is ‘De moeite waard’.
See more