Skip Navigation
Post | October 2022 | Bestuurdersacademie Apeldoorn | 1 min read

Samenwerking met SESAM Academie

SESAM Academie

De SESAM Academie,  Bestuurdersacademie Apeldoorn en Apeldoorn Pakt Aan vullen elkaar aan in de dienstverlening aan mensen en organisaties. Al jaren werken zij, naar tevredenheid, met elkaar samen, op basis van concrete projecten en organisatievragen. 


De SESAM Academie adviseert en ondersteunt landelijk maatschappelijke organisaties en initiatieven waar vrijwilligers actief zijn. Door de regionale en lokale verbinding kunnen SESAM adviseurs, experts op het gebied van bestuurlijke- en organisatorische vraagstukken, uitstekend inspelen op wat er leeft bij deze organisaties. SESAM staat voor een gezamenlijke, betrokken aanpak. Wij zijn ‘samen wijzer’. Samen is wat de relatie kenmerkt en wat de mensen in beweging zet. Op een persoonlijke en betrokken manier is SESAM altijd dichtbij. SESAM academie is een stichting zonder winstoogmerk. De adviseurs zijn vrijwilligers. 


Ben je nieuwsgierig wat de SESAM Academie voor jouw burgerinitiatief, vereniging of organisatie kan betekenen? Klik dan op onderstaande link voor meer informatie of neem contact op met de Bestuurdersacademie Apeldoorn!

Share Post