Skip Navigation
Post | April 2023 | Bestuurdersacademie Apeldoorn | 1 min read

Impressie en terugblik Inspiratieavond Nu tijd om te bewegen!

Written by Linda Wildenberg
Impressie en terugblik inspiratieavond Bestuurdersacademie Apeldoorn

Inspiratieavond Bestuurdersacademie Apeldoorn 

Op 18 april was het zover de jaarlijkse inspiratieavond van Bestuurdersacademie Apeldoorn, met het thema Nu tijd om te bewegen! Meer dan ooit moeten verenigingen, stichtingen of clubs in beweging komen om aan vrijwilligers te komen. RTV Apeldoorn heeft deze leuke impressie van de avond gemaakt waarvoor hartelijk dank!: https://youtu.be/w5OnerPckU8


De avond werd enthousiast geopend door Adèle Reiss kerngroep lid van Bestuurdersacademie Apeldoorn, wethouder Anja Prins en Patrick van Gurp, de host van de avond. Er was heel veel enthousiasme tijdens de Flashmob ingezet door Patrick van Gurp.

Marloes Pen en Dennis Veneklaas van Present Apeldoorn hielden een inspirerend verhaal over de flexibele vrijwilliger. en daarna konden de deelnemers een workshop naar keuze volgen op het gebied van duurzaamheid door Zero Waste Apeldoorn, Je club in de spotlight door Skill ability, het flexibel inzetten van vrijwilligers door Jongerenraad Apeldoorn, Ga besturen! door Joost Leferink en het binden van (nieuwe) vrijwilligers door een Vrijwilligerskalender door Rianne Burgers. In het tweede gedeelte van de avond vond de uitreiking van de Uitblinker van het jaar plaats met als winnaar in de categorie Uitblinker in besturen Eefje de Groot-Wiegers van Zero Waste Apeldoorn en Uitblinker in vernieuwen Eric Kremer van ZVV '56.


Hartelijk dank!

Aan iedereen die ons (vrijwillig) heeft meegeholpen deze inspiratieavond mogelijk te maken. De Gemeente Apeldoorn voor de voortreffelijke facilitering en begeleiding van de avond en natuurlijk De Sportraad en Rabobank Apeldoorn.


Het was een mooie geslaagde avond met enthousiaste sprekers en deelnemers en inspirerende workshops. Tot volgend jaar! 


Share Post
Related Posts
Welkom op de club

Welkom op de Club

| Bestuurdersacademie Apeldoorn
Ontdek kansen voor je vereniging om iedereen, ongeacht gender of geaardheid, zich welkom te laten voelen op de ...
See more