Skip Navigation
Post | September 2022 | Nieuws | 1 min read

Gastheer/-vrouw gezocht die ouderen mee wil nemen naar het theater

Vacature van de week: Gastheer/-vrouw gezocht die ouderen mee wil nemen naar het theater

Ga je graag naar het theater en lijkt het jou mooi om iets te kunnen betekenen voor ouderen? Word vrijwilliger bij Vier het Leven!


Als gastvrouw of gastheer van Vier het Leven begeleid je maximaal 3 ouderen per keer naar het theater, filmhuis of museum. Deelnemende ouderen worden persoonlijk door jou opgehaald, tijdens de voorstelling begeleid en na afloop weer thuisgebracht. Gedurende het uitstapje bied je een ondersteunende arm en warme gezelligheid die nodig is om samen te genieten van een heerlijke middag of avond. 


Wat bieden zij jou?

Veel plezier, afwisseling, uitdaging en voldoening! Een enthousiast team met passie voor het mooie werk. Ruimte voor eigen initiatief en inbreng.

Bijwonen van culturele evenementen in jouw regio. Begeleiding om het digitale systeem onder de knie te krijgen.

 

Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid aan de slag kunt gaan en je werk met zelfvertrouwen en plezier kunt doen, volg je een basistraining die past bij het vrijwilligerswerk dat je gaat doen.


Over jou

Om jouw rol als gastvrouw/ gastheer succesvol te kunnen uitvoeren, heb jij affiniteit met ouderen, ben je open en toegankelijk en luister je oprecht naar de ander.


Verder beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben je proactief en hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs en 5-deurs auto met inzittende verzekering.


Heb je interesse?

Kijk voor meer informatie en aanmelden op: Stichting Vier het Leven | Apeldoorn Pakt Aan


WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN

🗣️ Beheersing van het Nederlands


WAT ZIJ VRIJWILLIGERS AANBIEDEN

🤝 Extra begeleiding

Share Post

Powered by Deed‌mob Tools ·
Translate content to English