Skip Navigation
Post | July 2024 | Kennisbank | 1 min read

Vrijwilliger een match? Geef het door!

Onze vacaturebank wordt door veel organisaties gebruikt voor het werven van nieuwe vrijwilligers. Het is simpel: je plaatst een vacature, wacht tot er een vrijwilliger reageert en maakt een afspraak. Wij worden erg blij om te zien hoeveel succesvolle matches er ontstaan via onze website.


Toch merken we dat veel contactpersonen vergeten om de status van de match aan te passen. Begrijpelijk, want als je eenmaal een enthousiaste vrijwilliger hebt gevonden, dan ga je veel liever aan de slag om deze in te werken in plaats van je tijd te besteden aan administratie. Toch zouden wij het heel fijn vinden als we zien hoeveel matches er zijn gemaakt. Op deze manier kunnen wij goed zien hoeveel vrijwilligers in Apeldoorn aan de slag zijn gegaan.


Hoe pas je de status van de match aan?

Als een vrijwilliger heeft gereageerd, dan zie je deze reacties in het overzicht van je vacatures. In de eerste instantie is de status 'In afwachting'. Zodra de vrijwilliger aan de slag gaat bij jullie, verander je de status heel gemakkelijk in 'match'. Mocht het niet tot een succesvolle match zijn gekomen, dan kun je aangeven dat het 'Geen match' is.




Wist je dat je door het registreren van deze matches ook hele mooie overzichten kan maken voor jouw organisaties?

Lees het artikel over Data & Analytics om te zien hoe je de cijfers voor jullie organisatie uit onze vacaturebank kunt halen.


En heb je vragen of wil je graag wat extra hulp? Neem dan contact met ons op.

Share Post

Powered by Deed‌mob Tools ·
Translate content to English